"... αи∂ σиcɛ ʏσʋ ωακɛ, тяʋℓʏ ωακɛ, ʏσʋ'ℓℓ яɛмɛмвɛя, тσσ."

sâmbătă, 18 februarie 2012

Vai, vai, vai! De ce oare?

... o întrebare ca răspuns la altă întrebare
... deoarece femeile se plâng că bărbaţii nu sunt... domni




Aşa că... măi "doamnelor"... trebuie să mai şi meritaţi tratamentul special pe care-l aşteptaţi de la bărbaţi. Nimeni nu-i special... dacă are (doar) un trup frumos...sau o mască foarte bună sub care-şi ascunde demonii.


sursa: Facebook (Love addiction)

13 comentarii:

  1. Sunt de partea reciprocitatii MEREU! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @addicted :) - si eu sunt, de cele mai multe ori

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci da. De acord. Ma astept sa fiu tratata asa cum ma comport...pacat ca multe/multi nu gandesc asa:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm, depinde de educatie, sunt barbati care respecta toate femeile, indiferent de comportamentul acestora, eu am povestit ca in blocul meu, desi nu le-am facut nimic, in general barbatii ma ignora ostentativ, nici macar buna ziua nu-mi dau. Nu toti, evident, sunt unii deosebit de draguti si politicosi. A venit intr-o zi in vizita un tip la matusa lui. Era cu aceasta la un etaj inferior, si cand m-a vazut ca astept liftul, a urcat special sa ma ia si pe mine. Uimita de gestul lui chiar i-am dedicat un articol pe blog. Atunci, toti barbatii care scriu la mine au ripostat si au sustinut ideea ca ei se poarta in functie de atitudinea femeii. Evident ca nu am mai inteles nimic...pana cand mama mi-a dezvaluit misterul: acel tip nu era roman. El fusese educat sa respecte toate femeile, sa le trateze pe toate frumos, fara discriminare. Normal ca inainte ma deranja comportamentul unor barbati care asteptau mereu sa-i salut eu prima, dar acum nu-mi mai pasa. M-am obisnuit, nu mai am pretentii de la ei.
    A, si daca te intrebi cumva cum sunt eu, sunt in general extrem de politicoasa si manierata. Sunt in banca mea, discreta, nu folosesc un limbaj suburban, nu injur, nu barfesc.
    Eu sunt exact asa cum va vezi tu pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nice...
    Nu vad de ce ar respecta un barbat o femeie "indiferent de comportament". Indiferent de comportament? Hai sa fim seriosi. Pentru ca atunci cand comportamentul e inadecvat/nepotrivit/urat... n-ai ce sa mai respecti la persoana aia. Te respecti pe tine insuti poate, in ideea ca nu te cobori la nivelul ei, dar atat.
    Iti dau dreptate la faza cu barbatii care saluta primii femeile, mi se pare un lucru normal. Acum ideea e sa nu fie totusi diferenta de varsta prea mare intre unii si altii. Adica... daca e vorba de-o pustoaica de 15-17 ani care nu-si gaseste curul nici cu ambele maini (vorbesc la modul general)... nu se poate astepta sa o salut eu la 38 aproape. Mai ales ca aia nu-i femeie. Am vazut o gramada de tipe care au mult peste varsta de 17 ani, si care nu-s femei - ci niste copile cu mintea'n c*r... asa ca...

    Gestul cu liftul l-am mai intalnit, l-am facut si eu... insa cand sunt intampinat in mod repetat cu o mina de "mi se cuvine un astfel de gest"... dau cu flit urgent in stilul "mortii ma-tii, nu ti se cuvine nimic".

    Poti sa tratezi TOATE femeile - fara "discriminare" doar daca NU stii cine sunt / ce fac... si ce apucaturi au. N-am cum sa respect o "parasuta" sau o starleta porno, de exemplu.
    Si nici n-o pot respecta pe una care isi ia aere de mimoza ranita in aripa, si pe care daca o zgandari putin iese mahalaua din ea. Repet... ma respect poate pe mine, dar la omul ala n-am ce respecta.
    De salutat, salut de la femeia care ne face curat pe scara sau omul care ridica gunoiul - pana la aia de au functii inalte (lucru care pe mine ma cam lasa rece).
    Ca sa n-o mai lungesc... ca barbat poate-i mai bine sa nu cunosti o femeie, ca sa o tratezi cu respect. O tratezi "by default" cu respect. Insa daca ajungi s-o cunosti, ce urmeaza... depinde de ce demoni scoate din ea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai da, la acest caz m-am referit eu, cand nu cunosti inca femeia. Cand o cunosti si nu-ti place de ea, nu suporti atitudinea ei, incerci sa o ignori.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu crezi ca bunele maniere ne invata sa fim respectuosi cu toata lumea, indiferent de sex , varsta, nationalitate, etc.,,Reguli de baza
    barbatul saluta primul o femeie, chiar daca aceasta este mai tanara decat el. Tanarul sau tanara ii saluta pe cei mult mai in varsta. Noul venit ii saluta pe cei care sunt deja adunati. Inferiorul saluta superiorul, dar daca inferiorul este femeie cel care va saluta primul este tot barbatul. Este obligatoriu sa raspunzi la orice salut. A refuza inseamna a-l jigni grav pe cel care ti s-a adresat''.Sincer chiar nu te pot incadra la categoria ,,cei mult mai in varsta'' nu te vad asa octogenar.Deci pana la urma , daca te respecti pe tine un buna ziua indiferent ca-ti place sau nu persoana respectiva tine de bune maniere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai "Lu"... indiferent de sex, nationalitate - da... dar nu si indiferent de varsta. Reguli 'personale' de baza - nu ma omor sa salut o tipa de 15 ani, de exemplu. Daca ai sa stai sa studiezi putin tipele de 15 ani ai sa vezi ce aere au cand le saluti. Dar in mod sigur stii asta. Asa ca mult 'mumu' persoanelor de genul.
    Nu-mi spune mie de reguli din cartile de etica - ca le stiu. Si le practic pe unele, avand in vedere ca multi altii nu le practica.
    Nu, nu-s "octogenar". A se lua in considerare - ma refer la FEMEI, nu la dracoaice. Sau vrei sa le salut si pe dracoaice acum? Hmm :)?
    Daca intre o tipa de 15 si mine sunt 23 de ani diferenta... pai scuza-ma, puteam sa fac "ţ" copii ca ea in 23 de ani. Asa ca iese din discutie categoria asta.
    Sunt multe tipe care au ajuns la o varsta (30 de ani, sa zicem)... dar lucrul asta
    nu le face neaparat si automat... femei. Pe pustoaice cu atat mai putin le pot considera "femei". Da?
    Si vorba aia... ma cunosti, imi stii cat de cat obiceiurile si manierele.
    Ideea de baza este - "generally speaking" - ca om, ca femeie (pentru ca despre femei e vorba aici) daca ai o tinuta inalta, te tratez ca atare. Daca incepi s-o iei "in campii"... nu te astepta sa-ti dau cu apa de trandafiri pe talpi, ca n-o sa se-ntample asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. așa suntem noi,contemporanii sfârșitului lumii,așteptăm să ni se întâmple ca în filmele romantice dar fără ca noi să facem nimic

    RăspundețiȘtergere
  10. Femeile fac asta cel mai des, cred, @Mihai - spun asta fara rautate, pur si simplu am vazut-o de prea multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  11. Evident ca trebuie sa ne tratam partenerii asa cum dorim noi sa fim tratate. Nu poti astepta respect si iubire cand tu oferi altceva....:)
    O primavara frumoasa Torden

    RăspundețiȘtergere
  12. :)
    O primavara frumoasa si tie, @hapi :)

    RăspundețiȘtergere